Akden Yapı


NEDEN ARNAVUTKÖY’DEN ARSA ALMALISINIZ?

İstanbul Havalimanı ile birlikte cazibesi daha da artan Arnavutköy ilçesi, İstanbul’un ihtiyacı olan güvenli ve düzenli yapılaşma için de en uygun bölgedir. Çünkü beklenen İstanbul depremine karşı zemini en sağlam gölgelerin başında Arnavutköy gelmektedir. Ayrıca kentsel dönüşüm ile İstanbul'u yeniden imar ederken ortaya çıkan konut ihtiyacını hızlı ve modern şekilde gidermek için gereken boş arazi Arnavutköy'de bulunmaktadır. Bu nedenle bölge devletin belirlediği en büyük rezerv konut alanı durumunda.

Rezerv konut alanı olarak belirlenen bölge de yapılması planlanan ve yer yer bazı bölgelerde inşaası başlayan İstanbul yeni şehir projesi bakanlık tarafından bizzat yürütülmektedir.

İstanbul yeni şehir projesinin; yatay mimarisi, yeşil alanları ve modern yapısı ile bölgeyi dünya çapında bir çekim merkezi haline getirmesi beklenmektedir.

Yüzyılın projesi olarak görülen Kanal İstanbul’un da Arnavutköy’den geçecek olması bölgenin değerini kat ve kat artıracaktır.

Bu avantajların etkisiyle bölgede arsa başta olmak üzere gayrimenkul alanında önemli yatırım fırsatları oluşmaktadır. Bölgedeki arsa yatırımları Türkiye geneline göre daha hızlı ve fazla getiri sunmaktadır ve yapılan arsa yatırımlarının nakde çevrilmesi de daha hızlıdır.

Bize Ulaşın
Loading
Your message has been sent. Thank you!